Kliinisen Asiantuntijan YAMK Osaamispotentiaali - Seminaaripäivä

Tervetuloa Kliiniset asiantuntijat YAMK -KLIAS ry:n ja Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulun järjestämään seminaaripäivään Mikkeliin. Tänä vuonna teemana on kliinisen asiantuntijan osaamispotentiaalin vahvistaminen ja työnkuvat työelämässä.  Kokonaisuudessaan seminaaripäivä koostuu kolmesta osiosta, jotka ovat koulutus, työelämä ja tieteellinen tutkimus. Tapahtuman tarkempi ohjelma löytyy erillisenä tiedostona tästä alta.

Tule kanssamme 1.10.2021 XAMK:n Mikkelin kampukselle kouluttautumaan ja verkostoitumaan muiden kliinisten asiantuntijoiden kanssa. 

Tavataan Mikkelissä!

Ilmoittautuminen  tapahtuu alla olevan lomakkeen kautta.  Mainitsethan ilmoittautumisen yhteydessä mahdollisen erikoisruokavalion.

Viimeinen ilmoittautumispäivä seminaariin on 2.9.2021 (tarjoilujen vuoksi).

Osaamispotentiaali seminaaripäivän osallistumismaksu:

10 e YAMK-KLIAS ry:n jäsenille. Sisältää lounaan.

50 euroa, mikäli ei ole YAMK-KLIAS ryn jäsen. Sisältää lounaan.

30.9.2021 Yhdistys palkitsee jo perinteeksi muodostuneen vuoden kliinisen asiantuntijan. Iltatilaisuus järjestetään Viinitupa Einossa klo 18.00 ->.

Yhdistys on neuvotellut jäsenilleen edullisen hotelliyöpymishinnan Original Sokos Hotel Vaakuna Mikkeliin, Porrassalmenkatu 9. Lisätietoja ja varauskoodin löydät jäsensivuilta.


YAMK-KLIAS ry:n jäsenyys *
Osallistun 30.9.2021 verkostoitumistapahtumaan Viinitupa Einossa klo 18.00 alkaen *