KLIAS ry on tänä vuonna mukana Pohjois-Suomen Hoitotiedepäivillä

  • to-pe 21.22.9.2023
  • Kongressi- ja kulttuurikeskus Kaukametsä

Kliiniset asiantuntijat YAMK -KLIAS ry on tänä vuonna mukana Pohjois-Suomen Hoitotiedepäivillä, jotka järjestetään 21.9.-22.9.2023 Kongressi- ja kulttuurikeskus Kaukametsässä.  Kajaani. 

Pohjois-Suomen hoitotiedepäivien tavoitteena on keskustella muun muassa muuttuvasta sosiaali- ja terveydenhuollosta, hyvinvointialueilla tapahtuvasta integraatiosta, asiakaslähtöisestä toiminnasta.  Muuttuva sosiaali- ja terveydenhuollon järjestelmä on tuttu teema viime vuoden Kliiniset asiantuntijat KLIAS ry:n järjestämästä seminaarista ja pääsemmekin nyt syventämään aihetta hyvinvointialueuudistuksen myötä.

Tule mukaan päiville! Päivien kohderyhmänä on sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstö, opettajat, opiskelijat, tutkijat ja hyvinvointialueiden poliittiset päättäjät sekä muut aiheesta kiinnostuneet.

Ilmoittautumisohjeet ja tapahtuman tarkemmat tiedot sekä hinnat tapahtumasivuilla: Pohjois-Suomen hoitotiedepäivät (kamk.fi).

pst. KLIAS ry:n jäsenet voivat hakea yhdistykseltä avustusta Pohjois-Suomen Hoitotiedepäivien osallistumismaksuun. 

Pohjois-Suomen hoitotiedepäivät 21.-22.9.2023, Apurahahaku

Tällä lomakkeella voit hakea apurahaa Kajaanissa järjestettävään hoitotiedepäivien osallistumismaksuun ja/ tai matkakuluihin.

Apurahan kriteerit:

- KLIAS ry jäsen tai jäseneksi liittyvä (jäsenmaksu tulee olla maksettuna hakuajan umpeutuessa, 27.8.)

- Apurahan saaja maksaa osallistumisensa ja/ tai matkakulunsa itse

- Apuraha maksetaan kuitteja vastaan

Apurahaa voi hakea 27.8.23 mennessä, KLIAS ry hallitus päättää apurahan saajat sekä summan 30.8. hallituksen kokouksessa. Hakulomake löytyy täältä ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Lisätietoja Suvi, klias@klias.fi